Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

Εκλογές ΠΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΠΕ, ΚΥΣΠΕ: ψηφίζουμε - στηρίζουμε τα ψηφοδέλτια της Ανεξάρτητης Ριζοσπασπαστικής ΠαρέμβασηςΗ λήθη σκέπασε το παρελθόν, το άγνωστο πολιορκεί το σπίτι…
Τ. Λειβαδίτης, χειρόγραφα του φθινοπώρου


Να μάθω, να μάθεις, να μάθει, να μάθουμε ΟΛΟΙ!!!
Να συνηθίσουμε ό,τι μας ζητάνε!!
Μας θέλουν ευάλωτους, απαθείς και εξαθλιωμένους.
Ας ανατρέψουμε τη «συνήθεια»
ΑΣ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ !!!


Ένα πελώριο ερωτηματικό;
Πού πήγε η ζωή μας;
Ποδοπατήθηκε ανελέητα από τις ερπύστριες μνημονίων, χρέους, δανείων, κερδοφορίας επιχειρήσεων με ευρωπαϊκή ούγια, τροϊκανούς πραίτορες, πρόθυμους συγκυβερνώντες, κρατικές και παρακρατικές εφεδρείες του συστήματος, με σαφή στόχο να φυλακίσουν και να τρομοκρατήσουν τα «ΟΧΙ» του κόσμου της εργασίας, να καταστείλουν τους αγώνες και να εκφράσουν την εποχή της ολοκληρωτικής επέλασης των δυνάμεων της αγοράς και της συντριβής των κοινωνικών, εργατικών και πολιτικών δικαιωμάτων.
Σαν φύλλα φθινοπώρου που παίρνει ο αέρας σαρώθηκαν όσα είχαμε γνωρίσει ως σταθερά μέχρι σήμερα. Μισθοί, ασφάλιση, σύνταξη, εργασιακές σχέσεις, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ζωή ολάκερη.
Μας είπαν «μαζί τα φάγαμε», μας είπαν «τεμπέληδες που καταναλώνουν περισσότερα από όσα παράγουν», μας είπαν «ζητιάνους δανείων από Ευρωπαϊκή Ένωση και ΔΝΤ», μας λένε «ψηφίσατε, αφήστε τους να κυβερνήσουν, να πάψει η χούντα των αγώνων».
Μετά την ιδεολογική κατεργασία των εκλογικών αναμετρήσεων, του «ευρώ ή χάος;», το χάος του ευρώ κυκλοφορεί ήδη με σβάστικες και τάγματα εφόδου, με ή χωρίς κουκούλα, στις τηλεοπτικές οθόνες και στους δρόμους…

Μας έχουν «συνηθίσει»
Έχουμε συνηθίσει να αναμένουμε, η πίεση για μείωση στον εργατικό μισθό και το μεροκάματο να ασκείται από τους «πάνω». Περιμένουμε την επιβολή της λιτότητας από την εκάστοτε κυβέρνηση που θεσπίζει ως νόμο της κοινωνίας το συμφέρον της ολιγαρχίας του πλούτου, των δανειστών, των τραπεζιτών, της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θεωρούμε αναμενόμενες τις περικοπές στους μισθούς από τον μεμονωμένο εργοδότη, μικρό ή μεγάλο, που χρησιμοποιεί την τρομοκρατία της απόλυσης.

Τώρα πρέπει να «μάθουμε»!!!
Να μάθει να ζει η Ελένη με 300 ευρώ το μήνα, να μάθει ο Δημήτρης να δουλεύει 12ωρα χωρίς ασφάλιση, να μάθει η Κατερίνα να κάνει και 2η και 3η δουλειά αν θέλει να τα βγάλει πέρα με τα φροντιστήρια των παιδιών, να μάθει η Γεωργία να πληρώνει τις ιατρικές της εξετάσεις και αν δεν έχει να μην πάθαινε τον καρκίνο, να μάθει η Δάφνη να δουλεύει στο σχολείο ως την εποχή που τα παιδιά της τάξης της να τη φωνάζουν γιαγιά, να μάθει η Νάντια να είναι άνεργη και να συντηρείται από την πενιχρή σύνταξη των γονιών της.
Στα 13,5 δισ. ευρώ η «μπίλια»
των νέων μέτρων κι ακόμη γυρίζει
Η τρόικα εσωτερικού (Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) ετοιμάζει το νέο γύρο μέτρων, τον τελευταίο, πριν τον πρώτο επόμενο. Για το «χρέος» άραγε; Πώς γίνεται να έχουμε πληρώσει τόσα και τόσα και αυτό το χρέος να μην μειώνεται ποτέ; Πώς γίνεται να «κουρεύτηκε» το χρέος και ταυτόχρονα να έχει αυξηθεί 25%;
Η αριθμητική του χρέους αποδείχτηκε αδύνατη, πολύ περισσότερο που συνοδεύτηκε από την πολιτική του οικονομία, δηλαδή το κοινωνικό κόστος που συνεπάγεται. Μείωση μισθών και συντάξεων, ιδιωτικοποιήσεις, αυξήσεις σε τιμολόγια, κατάργηση συλλογικών συμβάσεων είναι μερικοί μόνο από τους όρους που περιλαμβάνονταν στο δεύτερο μνημόνιο.
Πληρώνουμε ακριβά τις όποιες αυταπάτες για τη δήθεν επαναδιαπραγμάτευση (που υποσχόταν το τρίο της συμφοράς Σαμαράς – Βενιζέλος – Κουβέλης), βλέπουμε που οδήγησε ο φόβος να συγκρουστούμε με το ευρώ και την ΕΕ και όλο και περισσότερο καταλαβαίνουμε ότι η περιβόητη επιμήκυνση δεν είναι τίποτα άλλο από την ομολογία πως εάν δεν τους ανατρέψουμε, θα ζούμε μία ζωή στο ζυγό της τρόικας, της ΕΕ και του κεφαλαίου, με μισθούς 200 - 400 ευρώ και θα λέμε και ευχαριστώ.


Να δεις τι σου χω για μετά…
Ο χαμένος τα παίρνει όλα!!!
Δε στοχεύουν στα φραγκοδίφραγκα. Τα θέλουν όλα. Και όσα περισσότερα παίρνουν τόσα περισσότερα ζητάνε.Με εκβιασμούς, μαύρη προπαγάνδα και ιδεολογική τρομοκρατία από τα ΜΜΕ, παίρνουν νέα μέτρα, κόβουν ξανά μισθούς και συντάξεις, επιβάλλουν νέους φόρους και χαράτσια, σχεδιάζουν εκατοντάδες χιλιάδες απολύσεις, μαυρίζουν όλο και περισσότερο τη ζωή μας. Για το καλό μας..!!!
Οι υπαίτιοι της κρίσης εμφανίζονται ως σωτήρες.
Ναι! Η κρίση είναι ευκαιρία. Αλλά για το μεγάλο κεφάλαιο που πολλαπλασιάζει τα κέρδη του, που πετυχαίνει τις εξαγορές των δημόσιων οργανισμών έναντι πινακίου φακής, που απαλλάσσεται από κάθε «εργασιακό βαρίδι» όπως συλλογικές συμβάσεις, ύψος μισθού, αποζημιώσεις απολύσεων, μονιμότητα και σταθερότητα στην εργασία, ασφαλιστικές εισφορές.
Η πολιτική και το καπιταλιστικό σύστημα που έχασαν, που βρίσκονται σε κρίση, θέλουν να τα πάρουν όλα από τον κόσμο της εργασίας!!!!


Όταν ο Όργουελ μοιάζει
με διασκεδαστικό κόμικ…
Μακρύ χέρι τους ο εκφασισμός της κοινωνίας. ΜΑΤ και κάθε λογής δυνάμεις καταστολής επιτίθενται ως τάγματα θανάτου στις διαδηλώσεις, συλλαμβάνουν προληπτικά όποιον ετοιμάζεται να κατέβει στην απεργία, συλλαμβάνουν στο σωρό. Δε διστάζουν να επιτεθούν και στους ανάπηρους.
Αύρες, χημικά, πλαστικές σφαίρες πλουτίζουν το οπλοστάσιό τους, μαζί με την προσπάθεια απαγόρευσης των πορειών αλλά και των απεργιών, μαζί με το μηχανισμό συλλήψεων και καταδικών.
Και όπου δε φτάνει το κράτος, το πιο βαθύ κράτος δίνει το παρόν. Τάγματα εφόδου από τους εκλεκτούς των ΜΜΕ και των επιχειρηματιών. Χρυσαυγίτες με πογκρόμ δολοφονικών επιθέσεων στους μετανάστες, ονοματίζοντάς τους ως αίτιους της κρίσης βγάζοντας «λάδι» τους πλούσιους που απομυζούν όλους μας. Τάγματα εφόδου απέναντι σε απεργούς εργάτες (βλέπε Χαλυβουργική) αλλά και αντιφασίστες διαδηλωτές. Ταυτόχρονα πουλάνε «ελεημοσύνη» με τη χορηγία της γερμανικής πολυεθνικής Lidl, καίνε βιβλία όπως στη χιτλερική Γερμανία.

Να δηλώσουμε παρόντες
στις αναμετρήσεις που έρχονται!!!
Πάμε ταχύτατα, πολύ γρηγορότερα από ότι ελπίζει ή φοβάται κανείς, σε μια σφοδρότατη σύγκρουση, που δεν θα αφήσει τίποτα όπως ήταν πριν.
Αιτία του πολέμου είναι η πολιτική των μνημονίων που συμπυκνώνει την αντιδραστική αστική απάντηση στην καπιταλιστική κρίση και στους τριγμούς της ΕΕ.
Σε αυτή τη σύγκρουση θα δοκιμαστούμε οι πάντες, θα κριθούμε με συντριπτικό και ιστορικό τρόπο.
Ο εργαζόμενος που ταλαντώνεται ανάμεσα στο γλίσχρο μισθό και το φόβο της ανεργίας.
 Ο νέος που αγωνιά ανάμεσα στο απόλυτο σκύψιμο και στην εξέγερση.
Οι φτωχοί που αναρωτιούνται, αν πρέπει να ζήσουν μέσω της διαπόμπευσης των ήδη εργαζομένων και του μοιράσματος της φτώχειας ή με επίθεση στους οικονομικά και πολιτικά ισχυρούς.


Και εδώ θα κριθούμε όλοι!!!
Κόντρα στις πολιτικές διαχείρισης των ρυθμών χειροτέρευσης της θέσης μας, κόντρα στον υποταγμένο κρατικό συνδικαλισμό των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Μακριά από τις κομματικά ελεγχόμενες συμβολικές κινήσεις πολιτικής διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ.
Δεν μιλάμε για κάποια έστω έντονη διαμαρτυρία, για κάποια απεργία όπως συνήθως κάνει η συνδικαλιστική γραφειοκρατία των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ ή προτείνει το ΠΑΜΕ. Μιλάμε για μια παρατεταμένη, σύγκρουση διάρκειας. Για συντονισμένες γενικές πολιτικές απεργίες διάρκειας πανεργατικού - πανκοινωνικού ξεσηκωμού και εξέγερσης. Για διαδηλώσεις, καταλήψεις δρόμων πλατειών και δημοσίων κτηρίων, για μπλοκάρισμα της κρατικής μηχανής και πολιτικής, για δίκτυα κοινωνικής αλληλεγγύης και αγώνα, και όχι κοινωνικής επαιτείας.
Και αυτό γίνεται μόνο αν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι μέσα από τις γενικές τους συνελεύσεις, τα σωματεία τους και τις επιτροπές αγώνα πάρουν στα χέρια τους τη ζωή. Για μια ζωή που να την ορίζει ο κόσμος της εργασίας και όχι η αγορά και η εξουσία.


ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ -
ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ
Οι μεγάλες απεργίες των τελευταίων χρόνων, οι μαζικότατες διαδηλώσεις, οι γεμάτες πλατείες να πάρουν την εκδίκησή τους, να γίνουν πολιτικά επικίνδυνες, να κινήσουν το γρανάζι της ιστορίας, να γράψουν ιστορία!!!
Η ελπίδα και η διέξοδος βρίσκεται στο δρόμο ανατροπής της επίθεσης, στην κατάργηση του μνημονίου, της δανειακής σύμβασης και όλων των αντιδραστικών νόμων που πέρασαν, στην παύση πληρωμών και τη διαγραφή του χρέους. Η ελπίδα βρίσκεται στον αντίποδα από την πολιτική που στηρίζει τη λαιμητόμο του Ευρώ, την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την πολιτική των κυβερνήσεων!!!


Να φύγουνε κυβέρνηση,
τρόικα, Ε.Ε και ΔΝΤ
Είμαστε πολλοί, είναι λίγοι
και ανεπιθύμητοι.

ΔΟΕ: Ιστορίες συνενοχής,
ανοχής και αλληλοδιαπλοκής
Στις κρίσιμες στιγμές χρειάζεται το συνδικάτο. Και σε αυτές τις στιγμές κρίνεται. Και κει η πλειοψηφία ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ στη ΔΟΕ παίζει τον ακριβώς αντίθετο ρόλο από αυτόν που οι περιστάσεις απαιτούν. Κρατούν το συνδικάτο παροπλισμένο και στα μεγάλα αιτήματα της εποχής συντάσσονται με το κράτος, τις κυβερνήσεις, τους μηχανισμούς και την πολιτική τους. Στα μεγάλα εκπαιδευτικά προβλήματα, στην αξιολόγηση – χειραγώγηση, στα νέα βιβλία, στην ελαστική απασχόληση, στα λεγόμενα «νέα σχολεία», αποδέχονται τα ιερά και όσια της εκάστοτε κυβέρνησης, παίζοντας πάντα το ρόλο του καλύτερου κομπάρσου στο θέατρο παραλόγου που βιώνουμε.
Το συνδικάτο χρειάζεται να ανασάνει! Να αποκαθηλώσουμε τον καθεστωτικό συνδικαλισμό, όχι μόνο εκλογικά, αλλά κυρίως στη δράση μας, στη σκέψη μας, στη ζωή των σωματείων. Με τον αέρα των Γενικών Συνελεύσεων, με την αύρα των καθημερινών συλλογικών αντιστάσεων των συλλόγων διδασκόντων, με την οριζόντια διασύνδεση των τοπικών συλλόγων. Με την ανατροπή των περιεχομένων του σχολείου και την εισβολή στο προσκήνιο των πραγματικών αναγκών μαθητών και εκπαιδευτικών.


Στο σχολείο
της εποχής του τρόμου
Ζούμε μια μετάλλαξη. Όπως σε κάθε μεγάλη κρίση, έτσι και σήμερα, οι κρατούντες προσπαθούν να κερδίσουν ότι τόσα χρόνια είχαν στα πιο καταχθόνια όνειρά τους. Το σχολείο δεν θα μπορούσε να αποτελεί την εξαίρεση.
Από το δημόσιο, δωρεάν σχολείο (έστω και κατ όνομα) στο σχολείο των ΕΣΠΑ, των προγραμμάτων της αξιολόγησης, της υποχρηματοδότησης, της εμπορευματοποίησης, της απαξίωσης της ειδικής και αντισταθμιστικής αγωγής, των συγχωνεύσεων-καταργήσεων-υποβιβασμών.
Βιώνουμε…
• Οι μισοί συνάδελφοι μας να εργάζονται πλέον σε καθεστώς προσωρινής και ελαστικής εργασίας.
• Τα βιβλία να αντικαθίστανται με σενάρια.
• Τα μόνα χρήματα που προορίζονται για την εκπαίδευση να είναι τα χρήματα του ΕΣΠΑ, που αποτελούν μικρό μόνο μέρος από τα εκατομμύρια ευρώ που απομυζά από το ελληνικό δημόσιο η ΕΕ. Και αυτά δε φτάνουν ποτέ στα σχολεία αφού «τρώγονται» από τις επιτροπές «των ειδικών».
• Την εξοντωτική παραμονή των παιδιών στο σχολείο για 7 -10 ώρες την ημέρα.
• Τα προγράμματα να αντικαθιστούν την όποια γνώση, προσφέροντας ψήγματα της πραγματικότητας με κατατεμαχισμένο τρόπο, οδηγώντας στην αποδόμηση κάθε έννοιας ολότητας της γνώσης, κριτικής σκέψης και δημιουργικής σύνθεσης. Καταδικάζουν τους μαθητές μας στην ημιμάθεια και στην αποσπασματικότητα.
• Την καθημερινή ενοχοποίηση των εκπαιδευτικών με κορυφή στο παγόβουνο την αξιολόγηση. Μια αξιολόγηση που στηρίζεται στην κατάταξη – κατηγοριοποίηση, συνδέεται με το βαθμό και το μισθό και έχει ως θύματα τους ίδιους τους μαθητές αφού αυτοί και οι επιδόσεις τους (μέσω εξεταστικών μεθόδων) θα κρίνουν την αποτελεσματικότητα σχολείου και εκπαιδευτικών.


Σκηνές από το δικό μας μέλλον
Γνωστός οίκος αξιολόγησης επέλεξε να υποβαθμίσει τα δημόσια σχολεία του Σικάγο λόγω χρέους στον απόηχο των πρόσφατων απεργιών του Συνδικάτου των εκπαιδευτικών.
Πιο συγκεκριμένα ο οίκος εκτιμάει ότι τα ιδρύματα δεν θα κάνουν τις απαραίτητες προσαρμογές στον προϋπολογισμό για να κλείσει το έλλειμα του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για το 2014.
Η υποβάθμιση των σχολείων σε βαθμολογία Α2 «αντικατοπτρίζει ένα εξασθενημένο οικονομικό προφίλ» που οφείλεται ανάμεσα σε άλλα και στην πρόσφατη απεργία, έγραφε η ανακοίνωση της Moody’s.


Τα σχολειά-επιχειρήσεις,
το πραγματικό πρόσωπο
της αξιολόγησης,
σε όλο του το μεγαλείο!!!


Κανένα άβατο για το κίνημα. Διεκδικούμε τον αιρετό σε ΚΥΣΠΕ-ΑΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΠΕ
Στα μουχλιασμένα δωμάτια της συνδιαχείρισης, στην «καμαρίλα» της συνδιαλλαγής επιλέγουμε «οπωσδήποτε παράθυρο», το άπλετο φως, τον αέρα των ανοιχτών δρόμων, το δρόμο του κινήματος.
Η συμμετοχή μας στα όργανα ΚΥΣΠΕ – ΑΠΥΣΠΕ – ΠΥΣΠΕ δεν έχει ως σκοπό τη συνδιαχείριση της κυβερνητικής, αντιεκπαιδευτικής πολιτικής αλλά την υπεράσπιση των εργασιακών, συνδικαλιστικών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών, των μορφωτικών – εκπαιδευτικών δικαιωμάτων και αναγκών των μαθητών και της δημόσιας, δωρεάν εκπαίδευσης.
Τα όργανα αυτά δεν αποτελούν για μας «άβατο».Επιδιώκουμε:
Να ενημερώνουμε τους συλλόγους και να αναδεικνύουμε στους συναδέλφους και την κοινωνία τα προβλήματα που συσσωρεύει η κυβερνητική πολιτική, το Υπουργείο και η Διοίκηση.
Να αρνούμαστε κάθε ρουσφέτι και να βρισκόμαστε δίπλα σε όσους συναδέλφους υφίστανται αδικίες, διώξεις και αυθαιρεσίες. Δε θέλουμε οι εκπαιδευτικοί να «διευκολύνονται» μέσα από προσωπικές και πελατειακές σχέσεις αλλά να υπάρχουν κατοχυρωμένα δικαιώματα για όλες και όλους.
Να ελέγχουμε, να καταγγέλλουμε, να αποκαλύπτουμε τις αυθαίρετες, και τις παράνομες ενέργειες τις πελατειακές σχέσεις και τις αδιαφανείς διαδικασίες.
Να εφαρμόζουμε και να υλοποιούμε τις αποφάσεις των συλλόγων και των Γενικών τους Συνελεύσεων.
Να απέχουμε από κάθε διαδικασία αξιολόγησης, να μπλοκάρουμε μαζί με τους συλλόγους και το κίνημα, κάθε τέτοια πράξη και αν χρειαστεί, να φτάσουμε ακόμα και στην παραίτηση για να συμβάλουμε σ’ αυτήν την κατεύθυνση. Είναι αυτονόητο για μας ότι ο αιρετός δεν μπορεί να είναι υποψήφιο στέλεχος εκπαίδευσης (διευθυντής, σχολικός σύμβουλος κ.λπ.)
Εφαρμόζουμε τη λογική της εναλλαγής, την επιστροφή στην τάξη των αιρετών μας μετά τη λήξη της θητείας τους.
Ανιχνεύουμε νέους δρόμους αντίστασης και συλλογικής δράσης – παρέμβασης σε αυτό το εχθρικό τοπίο. Όμως δεν τρέφουμε αυταπάτες.

ΜΟΝΟ Η ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ. Γι’ αυτό
διεκδικούμε την εκλογή μας στα όργανα αυτά ΚΥΣΠΕ – ΑΠΥΣΠΕ – ΠΥΣΠΕ.
ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ, ΕΝΩΤΙΚΑ, ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
Μην αφήνεις κανέναν να αποφασίζει για σένα, χωρίς εσένα!

Μίλησα πολύ.
Στους ανθρώπους,
Στις πλατείες,
στις φωτογραφίες.
Και πολύ στις αλυσίδες.
Για να σπάσουν οι αλυσίδες
Να γίνουνε
φουσκωμένο ποτάμι
Να ενωθούν με τη θάλασσα
Να πλημμυρίσουν
τον κόσμο
Για να αλλάξουν
τον κόσμο!!!

Αγαπητός Αθανάσιος,
Ανατ. Θεσ/νίκης
Αγγελή Μαργαρίτα, Γ’ Αθήνας
Αγγελοπούλου Ναταλία,
Β’ Αθήνας
Αθανασόπουλος Αλέξης,
Α’ Αθήνας
Αθανασοπούλου Γεωργία,
Γ’ Αθήνας
Αθανασούλα Ανθή, Α’ Αθήνας
Αναγνωσταράς Ιωάννης,
Δ’ Αθήνας
Ανδριά Ασπασία (Σίσσυ),
Χαλκιδικής
Ασβεστά Ειρήνη, Καβάλας
Βαϊνάς Παντελής, Γ’ Αθήνας
Βαρδαραμάτος Βαγγέλης,
Κεφαλληνίας
Βαρσόπουλος Βασίλης, Β’ Αθήνας
Βασιλειάδης Θωμάς, Ξάνθης
Βασιλείου Μαρία, Πειραιά
Βεδουράς Σταμάτης, Ρεθύμνης
Βεζιρτζής Ιωάννης,
Ανατ. Θεσ/νίκης
Βέλλη Ανθή,Ανατ. Αττικής
Βουλαλάς Κλεάνθης, Α’ Αθήνας
Βούλγαρης Θεόδωρος,
Μαγνησίας
Βουμβάκη Αιμιλία, Α’ Αθήνας
Βουρτσάκη Ευαγγελία (Βάνα), Ανατ. Θεσ/νίκης
Βυρίνη Κωνσταντίνα, Πειραιά
Γαλάνης Γεώργιος, Πειραιά
Γεροντοπούλου Μιχαηλία (Λία), Πειραιά
Γεωργακόπουλος Κωνσταντίνος, Κορινθίας
Γεωργαντζής Αργύρης, Α’ Αθήνας
Γεωργιόπουλος Γεώργιος,
Α’ Αθήνας
Γεωργιοπούλου Κων/να,
Αργολίδας
Γιακουμάκης Νικόλαος, Ευβοίας
Γιαννάκης Νικόλαος, Ιωαννίνων
Γιάνναρος Αντώνιος,Κορινθίας
Γιαννίκου Γιούλα, Αχαϊας
Γιαννόπουλος Γεώργιος,
Α’ Αθήνας
Γκιουλουμίδης Γεώργιος,
Δυτ. Θεσ/νίκης
Γκλαρνέτατζης Νικόλαος,
Ανατ. Θεσ/νίκης
Γκότσης Βασίλης, Γ’ Αθήνας
Γκούρα Αντιγόνη, Πρεβέζης
Γκρέκας Παναγιώτης, Α’ Αθήνας
Γκριντζιά Αικατερίνη, Κορινθίας
Γλωσσιώτης Γιώργος,Α’ Αθήνας
Γούλας Χρήστος, Τρικάλων
Γούνας Παναγιώτης, Α’ Αθήνας
Γρηγοριάδου Δέσποινα, Δ’ Αθήνας
Δάλλη Μαρία, Σάμου
Δασκαλάκης Γεώργιος, Α’ Αθήνας
Δεληγιαννοπούλου Καλλιόπη, Ξάνθης
Δελώτη Μαριτίνα, Α’ Αθήνας
Δεμέστιχας Παναγιώτης,
Γ’ Αθήνας
Δενδρινός Κοσμάς, Πειραιά
Δερμιτζάκη Ελένη, Χανίων
Δημητριάδη Χριστίνα, Γ’ Αθήνας
Δημοπούλου Κατερίνα, Β’ Αθήνας
Διαμαντή Σταματίνα, Δυτ. Αττικής
Διαμαντής Κωνσταντίνος,
Αιτωλ/νίας
Διαμαντίδης Αγαθάγγελος, Πέλλας
Δομούζη Σταυρούλα, Δυτ. Αττικής
Δούκα Ευαγγελία, Δυτικής Αττικής
Ευσταθίου Ευστάθιος, Φθιώτιδας
Ζαγουριανού Μαργαρίτα,
Γ’ Αθήνας
Ζαμπουλάκης Νίκος, Ηρακλείου
Ζαρκινού Βασιλική (Βάσω),
Α’ Αθήνας
Ζάχου Ελένη,Λέσβου
Ζώης Βασίλης,Τρικάλων
Ηλιοπούλου Σταυρούλα,
Δυτ. Αττικής
Θαλάσση Ευθυμία, Α’ Αθήνας
Θαλασσινού Κων/να,
Αιτωλ/καρνανίας
Θάνος Ιωάννης, Χανίων
Θεοδοσάτος Γεώργιος, Μεσσηνίας
Θεοδωρίδου Βούλα, Α’ Αθήνας
Θεοδωρόπουλος Θεόδωρος,
Α’ Αθήνας
Ιακωβίδης Δημήτριος, Α’ Αθήνας
Ιακώβου Λεμονιά (Νένα),
Δυτικής Αττικής
Καβακλής Λουκάς, Α’ Αθήνας
Καββαδία Φωτεινή,Β’ Αθήνας
Καινούργιος Ευάγγελος,Πρεβέζης
Κακαρούμπας Βασίλειος, Αχαϊας
Καλαχάνη Αγγελική, Α’ Αθήνας
Καλημερίδης Γεώργιος,
Κυκλάδων
Καλλώνης Σταύρος, Πειραιά
Καλούσης Ακρίτας, Πειραιά
Καλπία Βαΐα, Ροδόπης
Καλύβα Μαρία, Δυτ. Αττικής
Καλύβας Κων/νος, Χανίων
Κανδηλώρος Χρήστος,
Ανατ. Αττικής
Καπακτσής Αλέξανδρος,
Δυτ. Θεσ/νίκης
Καπακτσής Δημήτριος, Χαλκιδικής
Καπάνταης Σταμάτης, Α’ Αθήνας
Καπράλος Ευάγγελος,
Δυτ. Θεσ/νίκης
Καράβα Λελούδα (Λίλιαν),
Μεσσηνίας
Καραβέντζας Θωμάς, Φωκίδας
Καραγκούνη Βασιλική,Ημαθίας
Καρλή Μαρία, Δ’ Αθήνας
Καρρά Φωτεινή, Ανατ. Θες/νίκης
Κάσκαρης Γιάννης,
Ανατ. Θεσ/νίκης
Κατσαρού Ιωάννα, Δυτ. Θεσ/νίκης
Κατσιώλη Αγγελική, Δυτ. Αττικής
Κατσορίδα Βαρβάρα, Α’ Αθήνας
Κατσός Χαράλαμπος, Δ’ Αθήνας
Κεφαλά Μαρία, Πειραιά
Κιου Παρασκευή (Βιβή),Τρικάλων
Κιτσούλη Ελένη, Πιερίας
Κλιάφα Άρτεμις, Α’ Αθήνας
Κόλλια Ευφροσύνη, Μαγνησίας
Κολωνιώτου Αναστασία,
Αργολίδας
Κοντελές Αθανάσιος, Γ’ Αθήνας
Κορδίλας Ξενοφών,
Ανατ. Θεσ/νίκης
Κοσμοπούλου Φωτεινή, Λάρισας
Κοτίνης Χρήστος, Ανατ. Θεσ/νίκης
Κοτρώτσιος Νικόλαος, Γ’ Αθήνας
Κουλιούμπας Οδυσσέας,
Δυτ. Θεσ/νίκης
Κουλούρης Παναγιώτης,
Δυτ. Θεσ/νίκης
Κουπατσιάρης Αθανάσιος, Πιερίας
Κουρμπέλης Ιωάννης, Δ’ Αθήνας
Κουρτέση Κατερίνα, Γ’ Αθήνας
Κούρτη Ιουλία, Θεσπρωτίας
Κουτσουρός Νικόλαος, Πέλλας
Κουτσώνης Βύρωνας, Πειραιά
Κουφόπουλος Ιωάννης,
Δ’ Αθήνας
Κυπραίος Μανόλης, Αχαϊας
Κυρίτσης Παναγιώτης, Πειραιά
Κωνσταντίνου Ευανθία, Γ’ Αθήνας
Κώτση Αγαθή, Β’ Αθήνας
Λαγοπούλου Βικτωρία (Βίκυ),
Δ’ Αθήνας
Λαδά Χρηστίνα, Μεσσηνίας
Λαθήρα Βάσω, Κυκλάδων
Λαλίδης Αστέριος, Πιερίας
Λαμπρίδου Μαρία, Θεσπρωτίας
Λεφάκη Λένα, Πειραιά
Λιάμπας Γεώργιος,
Ανατ. Θεσ/νίκης
Μαγαλιού Μάτα, Δυτ. Θεσ/νίκης
Μαγγάογλου Παντελής, Σερρών
Μάζαρης Βασίλειος, Α’ Αθήνας
Μακρής Βασίλης, Δ’ Αθήνας
Μαλανδράκη Βασιλεία, Χανίων
Μαλαχά Ελένη, Κερκύρας
Μαντζώρος Φώτιος, Σάμου
Μαριόλης Δημήτριος, Α’ Αθήνας
Μαρκάκης Ιωάννης (συνεργαζόμενος), Ανατ. Αττικής
Μαρκαντωνάτος Φώτιος,
Ανατ. Αττικής
Μαρούτας Ιωάννης, Δυτ. Αττικής
Μελαμπιανάκη Ζαμπία (Ζέτα),
Δ’ Αθήνας
Μενδώνης Πέτρος, Πειραιά
Μερτζανίδου Μαρία,
Δυτ. Θεσ/νίκης
Μιλτσακάκης Μιχαήλ, Α’ Αθήνας
Μιχαλίτσης Παναγιώτης,
Κυκλάδων
Μιχάλογλου Στέλα, Πειραιά
Μιχαλοπούλου Χριστίνα, Πειραιά
Μότσιου Σπυριδούλα, Α’ Αθήνας
Μούκα Γεωργία, Δ’ Αθήνας
Μουστάκας Μιχαήλ, Ανατ. Αττικής
Μπαζώρας Ιωάννης,
Αιτωλ/καρνανίας
Μπαλκάμος Παναγιώτης,
Μεσσηνίας
Μπαλτάς Χαράλαμπος, Α’ Αθήνας
Μπεβούδα Βάσω, Α’ Αθήνας
Μπεζιργιάννη Άννα,
Ανατ. Θεσ/νίκης
Μπέλου Λουίζα, Πειραιά
Μπερμπατιώτη Δήμητρα,
Α’ Αθήνας
Μπίσσια Σταυρούλα, Δυτ. Αττικής
Μπιχαρικοπούλου Εύη, Α’ Αθήνας
Μπουλάκης Γεώργιος, Α’ Αθήνας
Μπουργουτζής Ηλίας, Κερκύρας
Μπουρδουμπούρα Γεωργία, Πέλλας
Νασιόπουλος Δημήτρης,
Α’ Αθήνας
Νικολάου Κυριακή, Πειραιά
Νικολάρας Ιωάννης, Γ’ Αθήνας
Νικολάρας Λάμπρος, Πειραιά
Νικολοπούλου Παυλίνα,
Γ’ Αθήνας
Νικολούδης Δημήτριος,
Δυτ. Θεσ/νίκης
Νταλιάνης Πέτρος, Λακωνίας
Ντόνα Αικατερίνη, Α’ Αθήνας
Ντόνα Θεοπούλα, Α’ Αθήνας
Ντούβου Μαρία, Γ’ Αθήνας
Ντούμας Παναγιώτης, Ξάνθης
Ξιάρχος Δημήτρης, Λακωνίας
Πανάγιος Κωνσταντίνος,
Γ’ Αθήνας
Παντελίδης Ντίνος, Δυτ. Θεσ/νίκης
Παπαγεωργοπούλου Σοφία,
Α’ Αθήνας
Παπαδάκη Μάγδα, Α’ Αθήνας
Παπαθανασίου Αργύριος,
Μαγνησίας
Παπαμηνά Μαργαρίτα, Χανίων
Παπανικολάου Βούλα,
Δυτ. Αττικής
Παπασημάκη Αικατερίνη, Πειραιά
Παπασπύρος Νικόλαος, Β’ Αθήνας
Παπατσίμπας Βασίλειος, Εβρου
Παπαχρόνης Δημήτριος, Αρκαδίας
Παππά Ιωάννα, Γ’ Αθήνας
Παραφόρου Αλεξάνδρα (Άντα),
Α’ Αθήνας
Πασσάς Ευάγγελος, Αχαΐας
Πατσόγλου Σάββας,
Δυτ. Θεσ/νίκης
Πενταγιώτη Αλεξάνδρα,
Δ’ Αθήνας
Πεταλάς Βαγγέλης, Πειραιά
Πετρίδου Θεώνη, Πειραιά
Πετρόπουλος Ιωάννης,
Ανατ. Αττικής
Πετροπούλου Έλενα, Δυτ. Αττικής
Πιπλικάτση Αλεξάνδρα, Δ’ Αθήνας
Πλακονούρη Διονυσία (Σίσυ), Μεσσηνίας
Πολάκης Γεώργιος, Ρεθύμνης
Πολιτάκη Πολυκλείτη, Κυκλάδων
Πολυχρονιάδης Δημήτρης,
’ Αθήνας
Ποντικάκης Φώτης
(συνεργαζόμενος), Χανίων
Πότσης Κων/νος
(συνεργ), Β’ Αθήνας
Προκόβας Χρήστος, Πειραιά
Προκόπη Αδριανή, Α’ Αθήνας
Προκόπος Σωτήριος, Κορινθίας
Ρεβίθη Κατερίνα, Πειραιά
Ρέππα Κωνσταντίνα, Α’ Αθήνας
Ρέππας Χρήστος, Πειραιά
Ρήγα Αικατερίνη, Χαλκιδικής
Ρίζος Σεραφείμ, Χανίων
Ροντογιάννης Αριστείδης,
Λευκάδας
Σαγιάννου Άννα, Δ’ Αθήνας
Σακελαροπούλου Αθηνά,
Α’ Αθήνας
Σάμιος Παναγιώτης, Γ’ Αθήνας
Σγατζός Αριστείδης, Λέσβου
Σεκερτζής Θωμάς, Σερρών
Σιδηροπούλου Χριστίνα,
Ημαθίας
Σιούλας Ιωάννης, Πειραιά
Σιουμπάλας Ηλίας, Γ’ Αθήνας
Σκέρλου Λαμπρινή, Πειραιά
Σκλάβος Δημήτριος, Α’ Αθήνας
Σκοπελίτου Ειρήνη, Α’ Αθήνας
Σκόρδου Ανδριάνα, Α’ Αθήνας
Σκούρα Μαρία, Γ’ Αθήνας
Σμήλιος Ηλίας, Δυτ. Θεσ/νίκης
Σούλιου Δήμητρα, Α’ Αθήνας
Σουρβίνος Χρύσανθος, Α’ Αθήνας
Σοφαδίτου Αικατ., Μαγνησίας
Σπαντιδάκης Ευάγγελος
(συνεργαζόμενος), Χανίων
Σπηλιοπούλου Αικατερίνη,
Α’ Αθήνας
Σταρακάς Λεωνίδας,
Αν. Θεσ/νίκης
Στενού Μάγδα, Α’ Αθήνας
Στόλης Νικόλαος, Δυτ. Θεσ/νίκης
Στυλιανού Στέλλα, Λακωνίας
Συννεφακοπούλου Κυριακή, Λάρισας
Σύφαντος Νικόλαος, Α’ Αθήνας
Σωτηριάδου Στέλλα, Σάμου
Ταζοπούλου Στεργιανή, Α’ Αθήνας
Ταμπάκης Θεολόγος, Ξάνθης
Ταρνάρης Αλέκος, Αχαϊας
Τζελέτας Νικόλαος, Ιωαννίνων
Τζιουμάκης Γιώργος,
Ανατ. Θεσ/νίκης
Τζιώρα Ελένη, Καβάλας
Τζωρτζακάκης Γεώργιος,
Δωδεκανήσου
Τολιάκης Βασίλειος, Β’ Αθήνας
Τομαρά Γεωργία, Β’ Αθήνας
Τόνας Γεώργιος, Πέλλας
Τουλγαρίδης Κων/νος,
Ανατ. Αττικής
Τούλη Σοφία, Α’ Αθήνας
Τούντα Σταυρούλα (Βούλα),
Α’ Αθήνας
Τουρλούπης Κων/ος, Α’ Αθήνας
Τραγά Στέλλα, Γ’ Αθήνας
Τρώντσιου Ευαγγελία (Λίτσα),
Δυτ. Θεσ/νίκης
Τσαγκαράτου Αιμιλία, Α’ Αθήνας
Τσακανίκα Σταυρούλα, Δ’ Αθήνας
Τσάμη - Φυσάκη Άρτεμις,
Α’ Αθήνας
Τσανάκας Νικόλαος, Ανατ. Αττικής
Τσιγκούνης Ιωάννης, Δ’ Αθήνας
Τσίτσος Άρης, Λασιθίου
Τσιώλη Χριστίνα, Κερκύρας
Τσιώλης Σωτήρης, Αν. Θεσ/νίκης
Τσολακίδης Χρήστος,
Δωδεκανήσου
Τσουκάλης Δημήτριος, Γ’ Αθήνας
Φακίρης Σταμάτης, Α’ Αθήνας
Φιλοσοφώφ Ιωάννης, Πειραιά
Φόβου Μαρία, Α’ Αθήνας
Φουρκαλίδης Στράτος, Κερκύρας
Φρατζή Αννέτα, Γ’ Αθήνας
Φρύδα Μαρία, Γ’ Αθήνας
Φωκιανός Στέλιος, Πειραιά
Φώλια Στέλλα, Τρικάλων
Χάλαρη Μαρουλία, Πειραιά
Χαλαστάνης Θεόδωρος,
Ιωαννίνων
Χαλβατζιδάκης Δημήτρης,
Α’ Αθήνας
Χαλικιά Τατιάνα, Α’ Αθήνας
Χαραβιτσίδης Πέτρος, Α’ Αθήνας
Χαρμάνης Σπύρος, Γ’ Αθήνας
Χονδρογιάννης Θεοφάνης,
Κερκύρας
Χουλιάρας Βασίλειος,
Αιτωλ/καρνανίας
Χριστοδούλου Αστέριος, Λάρισας
Χριστοπούλου Αφροδίτη,
Μεσσηνίας
Χριστοφόρου Νικόλαος,
Δυτ. Θεσ/νίκης
Χρόνη Βαρβάρα, Ρεθύμνης
Χρόνης Γεώργιος, Γ’ Αθήνας
Ψαλιδάκου Άντα, Πειραιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου