Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2011

Πειρατική επιδρομή στην "Αξιοπρέπεια"

Το ρατσιστικό κράτος του Ισραήλ με την πειρατική κατάληψη του γαλλικού πλοίου "Αξιοπρέπεια- Dignité" - που συμμετέχει στο σκολίσκο της διεθνούς πρωτοβουλίας "Σπάμε την πολιορκία - Ένα καράβι για τη Γάζα" - απλά επισφράγισε το διεθνές ιμπεριαλιστικό παιχνίδι σε βάρος του παλαιστινιακού λαού. Σε αυτό πρωτοστάτησε όλες τις προηγούμενες  μέρες η ελληνική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ η οποία αφού κατήργησε στη χώρα μας το δημοκρατικό δικαίωμα στη διαδήλωση, κατήργησε και την ελεύθερη ναυσιπλοΐα, ενώ ποινικοποιεί τη διεθνιστική αλληλεγγύη. Η κυβέρνηση ΔΝΤ, ΕΕ του Παπανδρέου και ο υπουργός Προστασίας του …Ισραήλ Χρ. Παπουτσής, υλοποιώντας κατά γράμμα τις απαιτήσεις του φασίστα Νετανιάχου, των ΗΠΑ και της ΕΕ, απαγόρευσαν τον απόπλου των σκαφών του Στόλου της Ελευθερίας, που θα μετέφεραν τρόφιμα και φάρμακα στην αποκλεισμένη Λωρίδα της Γάζας. Οι θλιβεροί συνεργάτες του κράτους – δολοφόνου του Ισραήλ έφτασαν στο σημείο να συλλάβουν και τον αμερικανό καπετάνιο του υπό αμερικανική σημαία σκάφους «Audacity of Hope»! Δικαιώνει κι αντιγράφει έτσι το περσινό έγκλημα του Ισραήλ, που έβαψε με αίμα τη Μεσόγειο, καταλαμβάνοντας με τη βία τα πλοία του Στόλου της Ελευθερίας.
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει ξεπεράσει πια κάθε όριο, στον αυταρχικό της βόρβορο. Αγοράζει χημικά (απαγορευμένα για χρήση μέσα σε πόλεις) όπλα από τους σιωνιστές τρομοκράτες του Ισραήλ, αντιγράφει τις μεθόδους καταστολής που χρησιμοποιούν κατά των Παλαιστινίων και παραβιάζει κάθε εθνική και διεθνή νομιμότητα. Η απαγόρευση απόπλου ήταν το πρώτο βήμα για το πειρατικό ρεσάλτο στο "Αξιοπρέπεια". Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι συνένοχη στα εγκλήματα που διαπράττει ο ισραηλινός στρατός κατοχής στη Γάζα στα πλαίσια του εμπάργκο που επέβαλε η ΕΕ.
Ως ριζοσπαστική ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ καλούμε τους εκπαιδευτικούς του τόπου μας  να εκφράσουν τη διεθνιστική τους αλληλεγγύη του στον παλαιστινιακό λαό και για να να σπάσει ο αποκλεισμός, για μια ελεύθερη Παλαιστίνη. 
Οι λαοί θα νικήσουν! Η αλληλεγγύη δεν σταματά.
Οι δολοφόνοι του Ισραήλ, οι ιμπεριαλιστές και οι συνεργάτες τους, με πρώτη την άθλια ελληνική κυβέρνηση, θα ανατραπούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου