Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Βάναυση επίθεση Σηφουνάκη σε διαδηλωτές στη Μυτιλήνη


Ανακοίνωση

Καταγγέλλουμε τον  αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος Νίκο Σηφουνάκη  ο οποίος  επιτέθηκε  απρόκλητα  και βάναυσα με τα αυτοκίνητό του ενάντια σε διαδηλωτές έξω απ’ τη μαρίνα της Μυτιλήνης την Παρασκευή 17 Ιουνίου, με αποτέλεσμα να βρεθεί κάτω απ’ τις ρόδες του αυτοκινήτου του ο Αριστείδης Σγατζός μέλος του ΔΣ του Συλλόγου εκπαιδευτικών Π. Ε. Λέσβου.  Οι διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί στη είσοδο της μαρίνας    για να διαμαρτυρηθούν  ενάντια στο μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. Ο Νίκος Σηφουνάκης, βουλευτής Λέσβου, και μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό, είναι επιτελικό στέλεχος της κυβέρνησης που οδηγεί στη φτώχια και την εξαθλίωση τους εργαζόμενους αυτού του τόπου και ξεπουλά τη δημόσια περιουσία με πρόσχημα το χρέος στους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους.  Έχοντας χάσει κάθε ψυχραιμία και πανικόβλητα τα κυβερνητικά στελέχη δε διστάζουν να επιτεθούν ενάντια στους διαδηλωτές κάτι που συνήθως αναθέτουν στις δυνάμεις καταστολής. Η τραμπούκικη αυτή συμπεριφορά αντάξια ενός Γκοτζαμάνη δε πρέπει να  μείνει αναπάντητη.  Καλούμε  τις συλλογικότητες της εκπαίδευσης στη Λέσβο, συνδικαλιστικούς φορείς και πολιτικές  οργανώσεις  να καταδικάσουν την επίθεση και τον τραμπούκο υπουργό. Οι κυβέρνηση κι οι συνεργάτες της για ένα να είναι σίγουροι, θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους.


Μετά την επίθεση οι διαδηλωτές αποδοκιμάζουν τον Σηφουνάκη και τον οδηγό του:

3 σχόλια:

  1. Βρε κιτρινοι τυποι, που το ειδατε; "απροκλητη" επιθεση??? εχετε πολυ πλακα. Εδω πηγαν να τον σκοτωσουν ( υποψιν οτι ειμαι κι εγω αγανακτισμενος) και τον βριζανε χυδαια! Και που ειδατε οτι πηγε να τους πατησει?
    Α ρε λαμογια Εληναρες,!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΑΝ Ο ΟΧΛΟΣ... ΠΟΥ ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΟΝΤΩΣ..ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΙΣΘΟΥς ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΤΛΠ...ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΜΕ ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ .....ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ.......ΤΟΤΕ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΟΥ ΓΚΑΖΑΡΕΙς ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ......Ε ΑΜΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΜΠΑΡΙΖΑ....ΟΧΛΟΣ ΕΙΝΑΙ......ΟΜΩΣ Σ ΟΛΕΣ ΤΙς ΠΕΡΙΟΔΟΥς ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ......ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ.......ΒΑΣΤΙΛΗ ΚΑΙ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ....αι μη μου πει κανεις οτι αναμοχλευω πάθη και αλλες τετοιες αηδιες,,,,μενω Στη Γαλλια και διηγουμαι την ιστορια της θετης ,,,πατριδος μου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόσο σου κόβει... το βίντεο είναι μετά που πήγε να με πατήσει. Δεν ακούς τι λένε οι συγκεντρωμένοι. Τυχερός εγώ που δεν έπαθα τίποτα... τυχερός κι αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή